Maijs
VISS MAN IR ATĻAUTS, BET NE VISS MAN DER, VISS MAN IR ĻAUTS,
BET NEKAM PĀR MANI NEBŪS VARAS.
1Kor 6:12
Lai top gaisma

Draudze pateicas ikvienam ziedotājam

iesūtīts: 2006.12.25 20:06
Janvāra vētrā Ārlavas baznīca cieta ievērojamus zaudējumus. Tā kā bojājumu apmērs bija apmēram 75 procenti ēkas jumta platības vajadzēja meklēt līdzekļus visa jumta atjaunošanai. Nopostītais jumta segums — skārds, bija uzklāts vēl pirms Otrā pasaules kara.

Talsu Vēstis, 2005. gada 2. aprīlī, Mārcis Zeiferts, Ārlavas draudzes mācītājs

Janvāra vētrā Ārlavas baznīca cieta ievērojamus zaudējumus. Tā kā bojājumu apmērs bija apmēram 75 procenti ēkas jumta platības vajadzēja meklēt līdzekļus visa jumta atjaunošanai. Nopostītais jumta segums — skārds, bija uzklāts vēl pirms Otrā pasaules kara. Cenu ap­taujā draudzes padome starp pie­ciem piedāvājumiem noskaidroja jumta remontētāju — viszemākās cenas piedāvāja uzņēmums SIA „Namdaris”.

Draudze ir ļoti pateicīga visiem ziedotājiem un atbalstītājiem, bez kuru līdzdalības nebūtu iespējams tik ātri sākt remontu. Ziedotāju vidū ir Ārlavas draudzes locekļi, tuvā­ko pagastu ļaudis, uzņēmēji, privāt­personas, draudzes Latvijā, baznīcai tuvāk un tālāk stāvoši cilvēki — dāsni un atsaucīgi šajā kritiskajā situ­ācijā.

Pirmie mūsu aicinājumu sadzir­dēja vairāki ārzemju draugi Vācijā un Šveicē. Vairāk nekā pusi nepie­ciešamo ziedojumu, Ls 6000, piešķī­ra Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas Konsistorija, pārdalot līdzekļus no īpaši izveidotā Glābšanas fonda. Kopumā ziedojumu akcijā līdz 30. martam, neskaitot līdzekļus no glābšanas fonda, savāca Ls 3741.

Talkā sakopsim dievnama apkārtni

Piektdien, 8. aprīlī, un sestdien, 9. aprīlī, draudze rīko apkārtnes sa­kopšanas talku. Tajā aicināti pieda­līties visi draudzes locekļi un citi la­bas gribas cilvēki, lai novāktu vētras postījumus baznīcas   teritorijā un kapsētā.

 

« atpakaļ
   

Mazais svētbrīdis

Kungs saka: "Kaut mana tauta klausītu man!"
Ps 81:14

Ja vien jūs paliksiet ticībā – likti uz droša pamata un neizkustināmi no cerības, kas ir evaņģēlijā, ko jūs esat dzirdējuši.
Kol 1:23

3Moz 19:26–37
2Tes 1:1–12
Mt 6:25–34

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties e-pastā regulāri saņemt draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

Ārlavas ev.lut. draudze © 2020. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »