Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Uzlabots draudzes mājas lapas vizuālais izskats un darbība

iesūtīts: 2021.02.08 13:02
Februāra sākumā ir notikuši būtiski draudzes mājas lapas uzlabošanas darbi. Mājas lapa ieguvusi pavisam jaunu izskatu un satura apskatīšanas iespējas. Šeit atrodama informācija par draudzi un tās dzīves notikumiem, kā arī atstātas sadaļas no iepriekšējās mājas lapas satura. Apmeklētājiem padarīta vienkāršāka iepazīšanās ar ievietoto informāciju, jo iepriekšējais izskats un iespējas bija tehnoloģiski novecojušas.

Mājas lapā katru dienu var atrast tās dienas lasījumus sānu rubrikā „Mazais svētbrīdis”. Savukārt augšējā daļā ietverts mēneša lozunga teksts. Atverot mājas lapu, atrodama sadaļa ar īsu mācītāja uzrunu. Pirmo mājas lapas atvērumu papildina ziņu aktualitātes. Mūsdienām atbilstošāks risinājums piemeklēts fotogrāfiju galerijai resursu sadaļā. 

Mājaslapā iespējams ievietot arī cita satura informāciju no draudzes sociālajiem tīkliem YouTube, Twitter u.c. Lai saņemtu informāciu par mājas lapā ievietotām ziņām, iespējams pierakstīties sadaļā "pierakstīties jaunumiem". No iepriekšējās mājas lapas ir pārcelta apkopotā informācija par baznīcas un draudzes vēsturi sadaļā „Laikmetu liecības”. 

Mājas lapas satura veidošanā aicinām iesaistīties draudzes locekļus pašus. Iespējams ievietot visiem interesējošu informāciju, kas būtu derīga lasīšanai. Ja jūsu rīcībā ir fotogrāfijas, fiksēti notikumi vai atmiņu stāsti, kā arī pārdomas par aktuālām tēmām mūslaikos, šo informāciju var iesniegt draudzes mājaslapas redaktoram mācītājam Mārcim Zeifertam. 

Būsim pateicīgi par sniegtu palīdzību tekstu rediģēšanai un informācijas sagatavošanai. Īpaši nozīmīga mājas lapas darbība ir laikā, kad draudzē vīrusa epidēmijas dēļ dievkalpojumi uz laiku ir atcelti un draudzes locekļi meklē attālinātās saziņas iespējas.

Draudzes mājas lapa internetā darbojas kopš 2007. gada.

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Bīsties Dieva un ievēro viņa baušļus, jo tas ir viss, kas cilvēkam jādara!
Māc 12:13

Jēzus atbildēja: "Augstākais ir: klausies, Israēl, Kungs, mūsu Dievs, ir vienīgais Kungs. Un mīli
Kungu, savu Dievu, no visas sirds un no visas dvēseles, un ar visu prātu, un ar visu spēku. Otrs ir šis: mīli savu tuvāko kā sevi pašu. – Par šiem augstāka baušļa nav.
Mk 12:29–31

2Moz 34:18–35
1Tes 3:1–13
Mt 5:27–37

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties e-pastā regulāri saņemt draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

Ārlavas ev.lut. draudze © 2020. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »